ÜZEMELTETŐ ADATI

Gifie Kft.
Székhely: 1117 Bp., Bercsényi u. 21/a 3. em. 6.
Adószám: 25166004-2-43
Cégjegyzékszám: 01 09 342700
Cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Adatkezelési nyilvántartási azonosító:
Elérhetőség: info@imedica.hu
Telefonszám: +36-70/5353553

A vásárlás véglegesítésével kötött magyar nyelvű szerződés írásban kötöttnek minősül, iktatásra nem kerül, a későbbiekben digitálisan visszakereshető. Magatartási kódexre nem utal.

TERMÉKKÍNÁLAT

Termékkínálatunk folyamatosan bővül/változik, főként felületfertőtlenítőkben, kézfertőtlenítőkben, orvosi műszerfertőtlenítőkben merül ki. Szolgáltatásaink közé ezek forgalmazása és értékesítése tartalmazik. Az aktuális termék- valamint szolgáltatáskínálat weblapunkon megtalálható.

RENDELÉSI INFORMÁCIÓ

Honlapunkon a vásárlás nem kötött regisztrációhoz, ugyanakkor lehetőség van rá. A megrendelések feldolgozása és visszaigazolása 1 munkanapon belül megtörténik, teljesítése legfeljebb 5 munkanapot vesz igénybe. A teljesítési idő függ a megrendelés mennyiségétől és a megrendelt termék készletkezelésétől. Azon termékek megrendelése esetén, melyek limitált mennyiségben érhetőek el webshopunkon, minden esetben a rendelés visszaigazolásakor értesítjük a vásárlót a várható beérkezésről, mely akár 30 napot is igénybe vehet. Ebben az esetben a megrendeléstől számított 14 napig élhet vásárlónk elállási jogával.

Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a megrendelt termék fotói bizonyos esetekben eltérhetnek a valóságtól, illusztrációként szerepelnek.

Megrendelés menete
-Válassza ki a kívánt terméket
-Opcionálisan állítsa be a kívánt mennyiséget
-Tegye kosarába a termékoldalon található gomb segítségével
-Lépjen a kosár menüpontba
-Kattintson a Pénztár gombra
-Töltse ki a megjelő űrlapot értelemszerűen
-Olvassa el a linkelt szerződési feltételeket
-Kattintson az elküld gombra

Ezek után a megrendelésről megjelenik egy visszaigazoló dokumentum, valamint a megadott e-mail címen is megkapja a továbbiakhoz szükséges instrukciókkal együtt.

HIBÁSAN LEADOTT VAGY TELJESÍTETT MEGRENDELÉS

Sajnos előfordulhat, hogy cégünk esetlegesen hibásan teljesít egy adott megrendelést. Ebben az esetben a Gifie Kft. cseregaranciát vállal, magára vállalja a hibából származó szállítási és javítási/cserélési költségeket. Hibás terméket csak annak visszaszolgáltatásával tudunk cserélni, mely:

-számlával bizonyítottan cégünktől vásárolt

Hibás adatmegadás esetén a vásárló a megrendelés visszaigazolásától számított 24 órán belül értesítse cégünket valamely elérhetőségén. Ellenkező esetben, ha a termék már kiküldésre került az esetleges, vásárlói hibából származó javítási költségeket a megrendelőre terheljük.

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

Előre utalás:
Amennyiben szeretné, a megrendelt terméke(ke)t előre utalással fizetheti. Ebben az esetben a visszaigazoló e-mailben található bankszámlaszámra kell átutalni a végösszeget díjbekérőnk megérkezése után.

Bankkártyás fizetés:
Honlapunkon lehetőség van bankkártyás fizetésre, melyet a PayPal szolgáltatón keresztül lehet megtenni.

Személyes, készpénzes fizetés:
Átvevőpontunkon vagy utánvételes vásárlás esetén alkalmazott fizetési lehetőség, magyar forintban.

Házhozszállítás díja: 1500 Ft

A házhozszállítás díját minden esetben a pénztár oldalon láthatja a vásárló, mely a megrendelés végösszegétől és a kiszállítás helyétől függ. Átlagos csomag esetén, Magyarországi szállítással 1500 Ft költséget jelent.

VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁSI JOG

Röviden:
Vásárlóink a megrendeléstől számított 14 napon belül mindenféle indok nélkül elállhatnak a megrendelésüktől. Ebben az esetben cégünk köteles visszafizetni a megrendelés teljes végösszegét.

Az erre vonatkozó teljes rendelet http://njt.hu/cgi_bin/njt_doc.cgi?docid=167547.260043

Comments are closed.