Ugrás a tartalomhoz Ugrás a láblécre

image-8-copright

Az Immedexről

Cégünk 2011 óta foglalkozik speciális gyógyszerek, gyógyászati berendezések és eldobható orvosi eszközök nagykereskedelmével. Elsődleges célunk partnereink és pácienseik biztonságos és zavartalan ellátásának megszervezése, biztosítása. Nagy tapasztalattal rendelkezünk határon átívelő gyógyszerszállítási ügyletek hatékony megszervezésében és lebonyolításában.

OGYI nagykereskedelmi engedély (2013)
Authorized Economic Operator tanúsítvány (2012, AEO)
NAV egyszerűsített vámbejelentési együttműködési szerződés (2011)

Irodánk biztosítja a beszállítókkal való folyamatos kapcsolattartást, szerződéses hátteret, pénzügyi stabilitást, illetve mi végezzük a logisztikai és minőségbiztosítási feladatok koordinálását.

FORGALMAZOTT TERMÉKEK

Minőségi gyógyszerek beszerzése speciális terápiás területekhez

Tevékenységünk fókuszában elsősorban ritka betegségek kezeléséhez szükséges gyógyszerek forgalmazása áll, ahol a hatékony terápiákhoz való hozzáférés komplex beszerzési megoldásokat igényel. Célpiaci fókuszunk Ukrajna, ahol jelentős tapasztalattal és referenciákkal rendelkezünk a helyi gyógyszerbeszerzési procedúrákat illetően.

Számos nemzetközi gyógyszergyártó és állami beszerzési szervezet előminősítési és átvilágítási folyamatán szerepeltünk már sikerrel. Fő prioritásunknak a megbízhatóságot és szakmai kiválóságot tűztük ki.

Immunterápiák

Intenzív ellátás

Enzimpótló terápiák

Hematológia

Logista software

Tudjon meg többet gyógyszer-nagykereskedelmi nyilvántartó rendszerünkről