Ugrás a tartalomhoz Ugrás a láblécre
Business Development
CRM
Finance and Legal
Order Management
Logistics
Warehousing
Customs Clearance
Quality Assurance
RÓLUNK

Mi az Immedexnél...

Cégünk 2011 óta foglalkozik speciális gyógyszerek, gyógyászati berendezések és eldobható orvosi eszközök nagykereskedelmével. Elsődleges célunk partnereink és pácienseik biztonságos és zavartalan ellátásának megszervezése, biztosítása. Nagy tapasztalattal rendelkezünk határon átívelő gyógyszerszállítási ügyletek hatékony megszervezésében és lebonyolításában.

Kidolgozott üzleti folyamataink és kapcsolati hálónk segítségével az Immedex ott is megteremti a lehetőséget speciális terápiákhoz való hozzáféréshez, ahol egy új gyógyszerrel való piacralépés számottevő kockázattal jár, tapasztalatot, referenciákat és helyismeretet igényel.
Cégünk a beszállítókkal és beszerző szervekkel való folyamatos együttműködés mellett részt vesz a szerződéses háttér kidolgozásában, bizalom és átláthatóság megteremtésében. Emellett nagy gyakorlattal rendelkezünk a GDP sta megfelelő logisztikai folyamatok és a minőségbiztosítás megszervezésében, bonyolításában.

Küldetésünk

Fókuszban Ukrajna

Mindennapos az alkalmazkodás a gyorsan-változó, kihívásokkal teli piaci környezethez

Több mint 12 évre visszanyúló ukrajnai beszállítói múltunk során rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk speciális gyógyszerbeszerzési projektek terén.
Főbb kompetenciáink:

A gyógyszer-nagykereskedelemre vonatkozó uniós GDP és ukrán helyi standardoknak való megfelelés
Határon átívelő és harmadik országba irányuló gyógyszer ügyletek bonyolítása
Logisztikai és minőségbiztosítási folyamatok bonyolítása az európai unió standardjai szerint
Az ukrán gyógyszerpiac ismerete, megbízható helyi ügynökök és szolgáltatók eléhetősége, mely lehetővé teszi új gyógyszerek gyorsított regisztrációját, szereplését a helyi és központi beszerzéseken
Szervezeti berendezkedésünknek köszönhetően rugalmasan és gyorsan tudunk reagálni az egyedi partnerigényekre, igazodni a gyorsan változó elvárásokhoz
Többszörös referencia gyógyszerszállítások bonyolítására a jelenlegi háborús környezetben is

Csapatunk igyekszik minden új kihívásra a leggyorsabb és hatékonyabb módon reagálni. Ehhez elengedhetetlen a helyi piac ismerete, a tevékenységünk felelősségének és fontosságának folyamatos szem előtt tartása.

Kapcsolatfelvétel

Elérhetőségeink

1024 Budapest, Lövőház utca 7-9. 5.em
+36-70-413-3918